Marga van Berkel-Korporaal

Mijn naam is Marga van Berkel-Korporaal. Sinds september 2009 werk ik in Hendrik-Ido-Ambacht. En sinds januari 2015 ben ik de troste eigenaar van Logopediepraktijk H.I. Ambacht.

In 2003 ben ik afgestudeerd als allround-logopediste aan de Hogeschool van Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik verschillende banen naast elkaar gehad. Op deze manier heb ik ervaring op gedaan in het werken in de logopediepraktijk, het regulier basisonderwijs, het speciaal basisonderwijs en in de gehandicaptenzorg. Sinds 2009 werk ik volledig in de vrije vestiging.

ProfielfotoPMC2Na mijn opleiding heb ik verschillende nascholingscursussen gevolgd. Onder andere op het gebied van articulatie, dyslexie, taalontwikkeling, denkstimulerende gespreksmethodiek, eet- en drinkproblemen, afwijkend mondgedrag en totale communicatie. Daarnaast ben ik lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie), sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici, register voor pre-verbale logopedie, register voor dyslexiebehandelaars en neem deel aan twee kwaliteitskringen. Een kwaliteitskring is gericht op logopedie bij kinderen in het algemeen, de andere kwaliteitskring is gericht op de behandeling van dyslexie.
Graag tot ziens bij Logopediepraktijk H.I. Ambacht!